Yabancı uyruklu öğrencilere girişimcilik sertifikaları verildi

Fırat Üniversitesinde eğitim gören uluslararası öğrencilere yönelik gerçekleştirilen “Dış Ticaret ve Küresel Girişimcilik” eğitimlerine katılan öğrencilere sertifikaları verildi.

FÜ ile Elazığ TSO arasında yapılan iş birliği kapsamında FÜ’de eğitim gören uluslararası öğrencilere yönelik 13-17 Aralık 2021 tarihleri arasında, “Dış Ticaret ve Küresel Girişimcilik” başlıklarında yapılan eğitimle ilgili sertifika töreni Fırat Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (TÖMER) yapıldı.

Sertifika törenine TÖMER Müdürü Doç. Dr. Süleyman Kaan Yalçın ile Eğitmen Dr. Aslıhan Yördem katıldı. TÖMER tarafından yapılan açıklamada Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’na verdikleri eğitim ve iş birliği için teşekkür edildi.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü