16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla FÜ’nün ev sahipliğinde sempozyum düzenlendi

0
242

16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla Fırat Üniversitesinin ev sahipliğinde sempozyum düzenlendi. 2 gün sürecek olan sempozyumda daha iyi üretim, çevre, yaşam ve beslenme için paneller gerçekleştirilecek.

Dünya Gıda Örgütü, Tarım ve Orman Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Fırat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi işbirliğinde 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla Fırat Üniversitesinin ev sahipliğinde “Eylemlerimiz geleceğimizdir. Daha iyi üretim, daha iyi beslenme, daha iyi bir çevre ve daha iyi bir yaşam” konulu sempozyum düzenlendi.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonunda başlayan programa Elazığ Valisi Ömer Toraman, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, FAO Türkiye Temsilcisi Viorel Gutu, Dünya Sağlık Örgütü Türkiye Program Direktörü Prof. Dr. Toker Ergüder, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, FÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Sinevizyon gösterisi ve toplu fotoğraf çekimi yapılan program paneller ile devam etti. 2 gün sürecek olan sempozyumda daha iyi üretim, çevre, yaşam ve beslenme için paneller gerçekleştirilecek.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü