24 Ocak Elazığ depreminde dağıtılan AFAD çadırları, FÜ tarafından toplanarak afet bölgelerine gönderiliyor

24 Ocak 2020 Elazığ depreminde Elazığlı depremzedelere dağıtılan çadırlar, Fırat Üniversitesi tarafından toplanarak, Kahramanmaraş depreminde etkilenen depremzedelere gönderilmeye devam ediliyor.

Fırat Üniversitesi tarafından düzenlenen çadır kampanyası kapsamında Elazığ’da toplanılan AFAD çadırları, kontrol edildikten ve eksiklikleri tamamlandıktan sonra Kahramanmaraş depreminde etkilenen afet bölgelerine gönderilmeye devam ediliyor.

Fırat Üniversitesinden yapılan çağrıda, “Hemşerilerimizden çadırlarını getirmelerini talep ediyoruz. Üniversitemizde topladığımız çadırlar ve yardımlar bugün de depremzedelerimiz için yola çıktı. Her gün düzenli olarak bölgeye en az 3-4 kez yardım seferi düzenliyoruz. Çadır, ısıtıcı, kuru gıda ve hijyen malzemesi yardımlarınızı bekliyoruz” denildi.