Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat Üniversitesine teşrif etti

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi ve Elazığ’a teşrif eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taşıyan helikopter, Fırat Üniversitesi kampüsüne iniş yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Fırat Üniversitesinde; Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve diğer il yöneticileri tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılama töreninin ardından FÜ kampüsünden ayrılarak şehir merkezine geçti.

Rektör Prof. Dr. Göktaş, “Şehrimize teşrif eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Üniversitemizde karşıladık. Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızı Üniversitemizde ve şehrimizde ağırlamanın onurunu yaşadık.” dedi.