Eğitim Fakültesinde açılan “Resim Sergisi” sanatseverler ile buluştu

Haber ve Fotoğraf: Emre Alperen Borazan

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Resim İş Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan çeşit çeşit tablolar ile “Resim Sergisi”, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışı; Eğitim fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Gömleksiz, Resim İş Öğretmenliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmail Aytaç ve fakülte öğretim elemanları ile sanatseverlerin katılımı ile yapıldı.
Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Tahir Çelikbağ’ın 4. sınıf öğrencileri ile Resim Atölyesi’nde hazırladığı figüratif kompozisyondan oluşan 50 eserin tamamı sergide yerini aldı. Eserlerin bazılarında öğrenciler, kendisini veya aile bireylerinden herhangi birini konu içinde tasarlayarak yaratıcılıklarını ortaya koydular.