FÜ’de“Depremler ve Köprülerimiz” konulu seminer düzenlendi

0
26

Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrenci Topluluğu tarafından “Depremler ve Köprülerimiz” konulu seminer programı düzenlendi.  

Fırat Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenlenen seminer programına; FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfü Çınar Ulucan, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hıdır Kaya, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar, Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrenci Topluluğunun birçok etkinlik gerçekleştirdiğini, bilimsel etkinlikler dışında sosyal sorumluluk projelerini de başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfü Çınar Ulucan ise programın başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz da GÜLSAN Şirketler Grubu İcra Kurulu üyesi İnş. Yük. Mühendisi Altok Kurşun’un duruşu ve vizyonu ile kendileri için değerli bir insan olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından GÜLSAN Şirketler Grubu İcra Kurulu üyesi İnş. Yük. Mühendisi Altok Kurşun, seminere katılanlara “Depremler ve Köprülerimiz” konusunda çeşitli bilgiler aktardı.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü