Elazığ İl Jandarma Komutanlığı personeline seminer verildi

Fırat Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bahar Demirel, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burcu Gezer Şen ve yönetim kurulu üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Onur Yerlikaya Şaşmaz, Elazığ İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ali Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Kurumlararası işbirliği temelinde yapılabilecek projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Etkinlikleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığı personeline seminer verildi.

Seminerde Dr. Öğr. Üyesi Burcu Gezer Şen, Fırat Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında bilgi vererek son yıllarda yapılan aile araştırmalarının sonuçlarını aktardı. Dr. Öğr. Üyesi Onur Yerlikaya Şaşmaz ise toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda bilgiler paylaştı.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü