Elazığ’da el sanatları ürünleri çevrim içi sergilenecek

0
218

Elazığ Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile birçok sanat dalında gerçekleştirilen mesleki eğitim kurslarında yapılan el sanatları ürünleri, pandemi dolayısıyla sanal ortamda sergilenecek.

Elazığ Belediyesi bünyesinde hizmet veren Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) ve Kadın Yaşam Merkezi ile Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği kurslarda kursiyerlerin ürettiği el sanatı ürünler online platformlar üzerinden ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Tüm yıl boyunca EBEGEM ve Kadın Yaşam Merkezi’nde kursiyer öğrenciler tarafından; çini boyama, ahşap boyama, kağıt rölyef, elde Türk işi, elde suzeni rölyef ve filografi, resim ve kişisel gelişim kursu, çeyiz, kadın kıyafetleri ve tekstil alanlarında hazırlanan eserlerin video ve fotoğraf çekimi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ekipleri tarafından  yapılarak dijital ortama aktarılması sağlandı.

El sanatı ürünleri, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün belirleyeceği tarihte https://elazighem.meb.k12.tr/ ve http://elazig.meb.gov.tr/  internet adresi üzerinden çevrim içi olarak sergilenecek.

Kaynak: Elazığ Belediyesi