Fırat Üniversitesi Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı’na katıldı

Fırat Üniversitesi, 2 Mart 2020 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi organizasyonunda düzenlenen Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı’na katıldı. 100’e yakın özel ve kamu kurumunun katıldığı fuarda çok sayıda sunum ve atölye gibi kariyer etkinlikleri gerçekleştirildi.

Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen organizasyon, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bulunan 11 paydaş üniversite öğrencilerinin sektörün yıldızlarıyla doğrudan etkileşme olanağı sundu.

Firmaların ve devlet kurumlarının sunumlarının ve etkinliklerinin yer aldığı fuara, Fırat Üniversitesi dört gurup halinde 250 öğrenci ile katılırken, fuarda öğrencilere Fırat Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü Doç. Dr. Fatih Özek ile Rektörlük Basın Koordinatörü Mustafa Tanyıldızı eşlik etti.

Fuara, ev sahipliği yapan Dicle Üniversitesinin yanı sıra; Bingöl, Şırnak, Mardin, Hakkari, Batman ve Bitlis Üniversitelerinden öğrenciler katıldı.