Fırat Üniversitesi, İŞKUR ve OSB arasında protokol imzalandı

0
215

Elazığ OSB Tasarım ve İnovasyon Merkezinde, TEKNOFEST 2021 yarışmasına “Orta ve Yüksek İrtifada” katılım sağlayacak olan 25 kursiyer için harçlık ödenmesi konusunda Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fırat Üniversitesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Düzenlenen imza törenine Vali Erkaya Yırık, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk, İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı, OSB Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel ve kursiyerler katıldı.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk “İnovasyon merkezimizin kapılarını geçen sene olduğu gibi bu yılda TEKNOFEST’E katılacak olan kardeşlerimize sonuna kadar açtık ve her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise böyle bir inovasyon merkezini faaliyete geçirdiği için OSB yönetim kuruluna teşekkür etti.

Vali Erkaya Yırık da yapmış olduğu konuşmasında “Elazığ OSB İnovasyon Merkezinin Üniversite öğrencilerinin kullanımına sunulması mutluluk verici bir durum. Burada öğrenciler neler yapıyor diye merak edenler olursa roket yapımımdan tutun da birçok alanda teknolojik çalışmalar yapılmakta. Bu konuda gösterdikleri desteklerden dolayı OSB yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Kaynak: Rektörlük Basın Yayın ve Halkla İlişkiler