Fırat Üniversitesi millî takıma yaradı

Elazığ tarihinin ilk millî maçı olma özelliği taşıyan Türkiye-Slovakya CEV Altın Lig voleybol müsabakasında tribünlerden millî takıma büyük destek vardı.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Altın Lig maçında Slovakya’yı Elazığ’da ağırladı. Fırat Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maç Elazığ’ın tarihinde ilk kez bir millî maça ev sahipliği yapma özelliği de taşıyordu.

Elazığlı sporseverler ile FÜ öğrencileri 5 bin seyirci kapasiteli salonun tamamını maçtan saatler önce doldurdu.

Türkiye-Slovakya müsabakasını; Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kolordu Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karaşit, Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Federasyon Disiplin Kurulu Başkanı Yaşar Sezikli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, öğretim üyeleri, öğrenciler ile sporseverler izledi.

Muhteşem bir ambiyansta oynanan karşılaşmada A Killî Voleybol takımımız rakibini 3-0 yendi ve CEV Altın Lig’e iyi bir başlangıç yaptı.

Maç sonu millî sporcular tribünleri dolaşarak teşekkürlerini sunarken, protokol üyeleri millî takım oyuncularını tebrik ettiler.