Fırat Üniversitesi sosyal medyanın gündemine oturdu

0
940

Fırat Üniversitesi tarafından tercih döneminde Üniversitenin ve Elazığ’ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Twitter’da başlatılan “FıratSeniBekliyor” kampanyası büyük bir başarıya ulaşarak Türkiye gündemine girdi. Binlerce paylaşımın yapıldığı kampanyada #FıratSeniBekliyor etiketi Türkiye gündeminde birinci sıraya yerleşti. 

6 Ağustos 2021 tarihinde Twitter’da saat 20.00 itibariyle başlayan Fırat Üniversitesi tarihinin sosyal medyadaki en büyük tanıtım kampanyası kapsamında dakikalar içerisinde binlerce paylaşım yapıldı.

Yapılan paylaşımlarda Fırat Üniversitesinin ve Elazığ’ın kalitesi, değerleri ve farkındalıkları anlatıldı.

Binlerce paylaşımın yapıldığı Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından başlatılan #FıratSeniBekliyor etiketi Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti.

Kampanyaya il yöneticileri, siyasetçiler, kurum müdürleri, il dışındaki Elazığlı bürokratlar, STK temsilcileri, akademisyenler, gazeteciler, il dışındaki Elazığ dernekleri, öğrenciler ve vatandaşlar destek verdi.

Öte yandan kampanyaya Bülent Serttaş, Esat Kabaklı gibi Elazığlı ünlü isimlerden de destek geldi.

Twitter’daki kampanyayla beraber Instagram’da da büyük bir tanıtım atağı yapıldı. Özellikle gençlerin sıklıkla kullandığı milyonlarca takipçileri olan çok sayıda Instagram sayfasında Fırat Üniversitesinin tanıtım videoları paylaşıldı. Paylaşılan videolar ınstagram kullanıcıları tarafından büyük beğeni topladı.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü