“Fırat Üniversitesinde Kampüs Hayatı” konulu fotoğraf yarışmasının çevrim içi sergisi açıldı

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve İletişim Fakültesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Fırat Üniversitesi Kampüs Hayatı” konulu fotoğraf yarışmasında sergileme hakkı kazanan fotoğraflar, çevrim içi fotoğraf sergisi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Fırat Üniversitesi temalı fotoğraf yarışmasına 153 fotoğraf ile 38 katılımcı başvuruda bulunmuştu. Yapılan değerlendirmeler sonucunda; Birincilik, İkincilik, Üçüncülük, Mansiyon (2 Adet) ve Jüri Özel Ödülü ile 20 adet sergileme” almaya hak kazanan eserler belirlenmişti.

Sergilenmeye hak kazanan 20 adet fotoğraf, çevrim içi sergide fotoğraf meraklılarının beğenisine sunuldu.

Çevrim içi sergi için lütfen linke tıklayınız.