“Fırat Üniversitesinde Kampüs Hayatı” konulu ödüllü fotoğraf yarışmasına başvurular uzatıldı

0
74

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve İletişim Fakültesi organizasyonuyla, “Fırat Üniversitesinde Kampüs Hayatı” konulu ödüllü fotoğraf yarışmasına başvurular, 5 Haziran 2022 tarihine kadar uzatıldı. Yarışmanın jüri üyeleri arasında Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı’nın yanı sıra İletişim Fakültesi öğretim elemanları da yer alıyor. 

Fırat Üniversitesinin tüm güzellikleriyle birlikte (kampüs, kampüste sosyal, kültürel ve sportif hayat, kampüsün doğal güzellikleri) sanatsal bir bakış açısı oluşturularak görüntülenmesini sağlamak ve bu güzellikleri kalıcı hale getirerek, gelecek kuşaklara aktarmanın amaçlandığı yarışmaya katılım ücretsiz olacak.

Yarışmanın seçici kurul üyeleri arasında; Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tamer Kavuran, İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Cevahir Sinan Altundağ, İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğr. Gör. Recep Bağcı, FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Müdürü Öğr. Gör. Furkan Dilaver ve İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Arş. Gör. Erhan Kılıç yer alıyor.

Birinci, ikinci ve üçüncüye tablet+plaket ödüllerinin verileceği yarışmanın takvimi ise şu şekilde açıklandı:

Son Katılım Tarihi              : 05 Haziran 2022

Jüri Toplantısı                    : 08 Haziran 2022

Sonuç Bildirimi                  : 13 Haziran 2022

Ödül Töreni ve Sergi          : 16 Haziran 2022

Yarışmayla ilgili detaylı bilgi için linke tıklayınız. 

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü