FÜ Teknoloji Fakültesi ile Mert Döküm Şirketi arasında “İşyeri Eğitimi” protokolü imzalandı

0
386

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ile Mert Döküm İnşaat ve San. Tic. A.Ş. arasında “İşyeri Eğitimi” protokolü imzalandı.

Dekanlık Toplantı Salonunda düzenlenen imza törenine, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar Demirel, Mert Döküm İnşaat ve San. Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Sorumlusu Ferhat Çelik, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fatih Ertam ve Prof. Dr. Gül Tosun katıldı.

Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar Demirel “İmzalanan bu protokol, Teknoloji Fakültesi bünyesindeki; Yazılım, Makine, Metalurji ve Malzeme ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerindeki son sınıf öğrencilerini kapsamakta. Stajlarının bir yarıyılını Mert Döküm İnşaat ve San. Tic. A.Ş.’de tamamlamalarına imkân veren bu protokol ile öğrencilerimiz kendi mühendislik branşlarında bir dönem boyunca mesleki uygulamalar yaparak mezun olabilecekler.” dedi.

Prof. Dr. Bahar Demirel yapmış oldukları işbirliği ile eğitime vermiş oldukları desteklerden dolayı Mert Döküm İnşaat ve San. Tic. A.Ş. yetkililerine teşekkür ederek protokol kapsamının ve kontenjanlarının ileriki yıllarda artmasını temenni ettiklerini belirtti.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü