Fırat Üniversitesinde mezuniyet resim sergileri açıldı

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “Mezuniyet Resim Sergileri”nin açılışı yapıldı.

İlk sergi, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğr. Gör. Öznur Aksoy’un yönettiği atölyede 4. sınıf öğrencileri tarafından Ahmet Tevfik Ozan Kültür Merkezi’nde açıldı. Diğer mezuniyet sergisi de Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kainat Özpolat’ın yönettiği grafik atölyesinde, 4. sınıf öğrencileri tarafından Eğitim Fakültesi Sanat Galerisi’nde açıldı.

Düzenlenen etkinliklere; FÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Gömleksiz, FÜ Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan Mezuniyet Resim Sergisi’nde öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli eserler sergilendi.