Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’tan İpekyolu Roket Takımına ziyaret

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Teknofest 2021 Roket Yarışmasında “Türkiye İkinciliği Ödülü” ve “En İyi Takım Ruhu Ödülü” alan Roket Takımını ziyaret ederek tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz eşliğinde Cumhurbaşkanlığı himayesindeki Fırat Üniversitesi Akademik destekli, İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezini ziyaret ederek, Teknofest 2021 Roket Yarışmasında “Türkiye İkinciliği Ödülü” ve “En İyi Takım Ruhu Ödülü” alan Roket Takımını tebrik etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Göktaş, daha sonra öğrencilerin hazırladığı roketin üzerine imzasını attı.

Elazığ’ı en güzel şekilde temsil eden Roket Takımı, TEKNOFEST’te iki ödül birden alarak büyük bir başarı göstermişti.

Öte yandan Rektör Prof. Dr. Göktaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz, İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi ile ilgili İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Okubay’dan bilgiler alarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü