Fırat Üniversitesinde piyano eserleri konseri gerçekleştirildi

Haber ve Fotoğraf: Emre Alperen Borazan

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde, Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nino Kvatchantiradze tarafından konser düzenlendi.

Programa Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, eşi Neşe Toraman, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, eşi Hülya Göktaş, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım sağladı.

Ses sanatçıları arasında Uğur Kıstak, Zeynep Aslantaş, Aybike Şen, Nurcan Altunbaş, Merve Safa Çoban, Zeynep Karamazı, Selda Çil ve Osman İncedal; saz sanatçıları arasında piyanoda Prof. Dr. Nino Kvatchantiradze, piyano ve gitarda Taylan Yıldırım, piyano ve basgitarda Batuhan Talu, bateride Tolgahan Bay, saksafonda Utku Ay, viyolonselde Fatih Karakan ve Umut Can Gültekin, kemanda Atalay Yetkin ve Nurselin Yılmaz, klarnette Furkan Çetinkaya, kabak kemanede Süleyman Tuncer, kanunda da Mustafa Aslan sahnede yerini aldı.

Etkinliğin sona ermesi ile Vali Dr. Toraman, Prof. Dr. Kvatchantiradze’ye çiçek takdim etti. Sahnede fotoğraf çekilen ekip, izleyicilere teşekkür etti.