Fırat Üniversitesinden emekli olan öğretim üyeleri için tören düzenlendi

Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümünden emekli olan Prof. Dr. Rifat Çolak ile Kimya Bölümünden emekli olan Prof. Dr. Alaattin Çukurovalı için emeklilik töreni düzenlendi.

Bahaeddin Ögel Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikail Et, İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulhalim Aydın ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikail Et, emeklilik törenlerinin hem mutluluk, hem de hüzünlendirici törenler olduğunu kaydetti.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise emekli olan öğretim üyelerine bundan sonraki hayatlarında aileleri ile birlikte mutlu bir hayat sürmelerini diledi.

Konuşmaların ardından emekliye ayrılan öğretim üyelerine Rektör Prof. Dr. Göktaş tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü