FÜ 2023-2027 Stratejik Plan Geliştirme Kurulu Bilgilendirme ve Hazırlık toplantısı yapıldı

Fırat Üniversitesi 2023-2027 Stratejik Plan Geliştirme Kurulu Bilgilendirme ve Hazırlık toplantısı Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ve Strateji Geliştirme Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıda, üniversitenin daha önceki stratejik planlarının kısa bir değerlendirmesi yapıldı ve uygulanmakta olan son planda yaşanan aksaklıklar ele alındı. Ayrıca, Fırat Üniversitesinin önümüzdeki dönemde izleyeceği yol ve hazırlanacak olan planın ana eksenleri hakkında kurul üyelerine bilgilendirmeler yapılıp bu konudaki görüşler alındı.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü