FÜ Güneydoğu Kariyer Fuarına katıldı

Fırat Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde düzenlenen Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı 2024 “Yetenek Her Yerde” fuarına katıldı.

Diyarbakır 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde Dicle Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen ve FÜ paydaşlığında gerçekleştirilen fuarın açılış programına; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi temsilcileri, Diyarbakır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali İhsan SU, il protokolü, FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar diğer paydaş üniversite rektörleri, vali yardımcıları, kaymakamlar, kurum amirleri, dekanlar, STK temsilcileri, iş insanları ve öğrenciler katıldı.

Fuarda FÜ standı yoğun ilgi görürken, katılımcılara FÜ’nün başarıları ve ayrıcalıklarının yanı sıra Elazığ’la ilgili bilgiler verildi. Ayrıca FÜ standını ziyaret edenlere çeşitli tanıtım materyalleri dağıtıldı. Öte yandan FÜ’den yaklaşık 400 öğrenci fuara katılım sağladı.