FÜ İletişim Fakültesi 2022-2023 yılı öğrenci online sergisi açıldı.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen online öğrenci sergisi açıldı.

Sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, online serginin, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin Sayfa Tasarımı, Web Tasarımı, Grafik Tasarımı, Karakter ve Modelleme Tasarımı gibi derslerde yaptığı uygulama çalışmalarından oluştuğunu vurguladı.

Dekan Prof. Dr. TANYILDIZI, İletişim Fakültesi öğrencilerinin yaratıcı çalışmalarını dijital platformda izleyiciyle buluşturan Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı ve Sergi Küratörü Dr. Öğr. Üyesi Tamer KAVURAN’a, Küratör Yardımcıları Arş. Gör. Abdulselam KAYA ve Arş. Gör. Nur Efser ULUBAY’a teşekkür etti.

Sergi için tıklayınız.