FÜ İletişim Fakültesi 21’inci dönem mezunları coşkulu törenle uğurlandı

Haber: Ayşe Yaşar, Behice Yücel
Fotoğraf: Halil İbrahim Ergül

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi 21’inci dönem mezunları, FÜ Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Mezuniyet Töreni ile uğurlandı. Mezun olan genç iletişimciler sevinçlerini sevdikleriyle paylaşarak yeni hayatlarına adım attılar.

Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Mezuniyet Töreni’ne; İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Adem Doğan ve Dr. Öğr. Üyesi Tamer Kavuran; Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Göksel Göker, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Süleyman İlaslan’ın yanı sıra İletişim Fakültesi öğretim elemanları, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Her bölümün mezun öğrencileri sahneye çıkarak başarı belgelerini alırken, Dekan Prof. Dr. Tanyıldızı öğrencileri tebrik ederek yeni hayatlarında başarılar diledi.

Başarı belgelerinin verilmesinin ardından mezuniyet keplerini havaya atan öğrenciler, mezuniyetlerini arkadaşları ve aileriyle coşkuyla kutladı.