FÜ İletişim Fakültesinden 2020-2021 yılı öğrenci sanal sergisi

0
615

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Öğrenci Karma Sanal Sergisi” sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. A. Fulya Şen, İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen Öğrenci Karma Sanal Sergisi’nin, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında yürütülen Temel Tasarım, Grafik Tasarım, Dijital İllüstrasyon, Tipografi, Sayfa Tasarımı, Web Tasarımı, Reklam-Yayın Grafiği Tasarımı ve Bilgisayar Destekli  Grafik Tasarım derslerinde öğrencilerin yapmış olduğu uygulama çalışmalarından oluştuğunu ve sanal sergide toplamda 300’e yakın çalışmanın yer aldığını ifade etti.

Dekan V. Prof. Dr. A. Fulya Şen açıklamasında, İletişim Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarını dijital ortamda izleyicilerle buluşturan Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı ve Sanal Sergi Küratörü Dr. Öğr. Üyesi Tamer Kavuran’a çok teşekkür ettiğini, en kısa zamanda gerçek ortamdaki yeni sergilerle izleyici ile buluşmayı dilediklerini ve bu etkinliklerinin devam edeceğini belirtti.

Sanal sergi için lütfen linke tıklayınız.