FÜ İletişim Fakültesinin büyük başarısı: 33. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’ndan Birincilik ve Üçüncülük Ödülü

0
91

Fotoğraf: Arş. Gör. Arzu Güngör

33. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Yarışmada Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi iki ödül birden kazandı.

İletişim Fakültesi öğrencilerine yönelik en köklü yarışmalardan biri olan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda bu yıl 18 üniversiteden 62 öğrenci, 44 proje ile ödüle değer görüldü.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Ramazan Dinç, Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama gazetesi olan Fırat Haber’de yayımlanan “Futbolun Yardımsever Tarafı/ Afetlerde, Zor Durumlarda Halkın Yanında Olanların Kültürü: Ultra” başlıklı haberiyle “Yazılı Dal” alanında “Spor” kategorisinde birincilik ödülünü aldı. Ayrıca İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Gülcan Demir de“kesfedenbirkadin” isimli sosyal medya projesiyle “İnternet Yayıncılığı” alanında “Sosyal Medya Projesi” kategorisinde üçüncülük ödülünü alma başarısını gösterdi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı derece alan öğrencileri makamında ağırlayarak öğrencilere plaket takdim etti. Prof. Dr. Tanyıldızı’nın davetine Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tamer Kavuran, Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Göksel Göker ve ödül alan öğrenciler katıldı.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tanyıldızı, yarışmada ödül alan İletişim Fakültesi öğrencilerini tebrik ederek, bu tür prestijli ödüllerin hem öğrencileri hem de öğretim elemanlarını motive ettiğini ve bu ödülün öğrencilerin ilerleyen hayatına büyük bir katkı sağladığını belirtti. Ayrıca Prof. Dr. Tanyıldızı, İletişim Fakültesinin 25. kuruluş yıl dönümünde iki ödül birden alınmasından duyduğu mutluluktan bahsetti ve emeği geçen öğretim elemanlarına teşekkür etti.