FÜ İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı

0
149

Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Fırat Kültür Park’ta yapıldı.

Mezuniyet törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulhalim Aydın, FÜ yöneticileri, öğretim üyeleri, mezun olan  öğrenciler ve aileleri katıldılar.

İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulhalim Aydın, mezun olan öğrencilere ileriki yaşamlarında başarılar dileyerek, mezun oldukları fakültelerini unutmamalarını söyledi.

Mezuniyet töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ ise, “Ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü ve bilimsel gelişmeyi sağlamak adına Fırat Üniversitesi olarak üstlendiğimiz sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum.” dedi.

Mezuniyet Töreni programı, başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile son buldu.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü