Rektör Prof. Dr. Göktaş’tan tekvando şampiyonasında dünya ikincisi olan öğrenciye teşekkür plaketi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Türkiye Tekvando Federasyonu organizasyonunda İstanbul’da düzenlenen “9. Dünya Para Tekvando” şampiyonasında dünya ikincisi olan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Nurcihan Ekinci’ye başarısından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 9. Dünya Para Tekvando şampiyonasında dünya ikincisi olan Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Nurcihan Ekinci’yi kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Düzenlenen programda, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Savucu’da hazır bulundu.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü