FÜ’de açık havada sinema etkinliğine katılım yoğun oldu

Fırat Üniversitesinde başlayan “Fırat Fest” etkinlikleri kapsamında üniversite öğrencileri açık havada sinema keyfi yaşadı.

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünün düzenlediği ve çok sayıda etkinliğin yer aldığı “Fırat Fest” kapsamında üniversitede ilk defa açık hava sineması gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi Kültür Park’ta gerçekleştirilen açık hava sinema etkinliğine FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ve yüzlerce öğrenci katıldı.

Açık havada sinema keyfi yaşayan öğrencilere Elazığ Belediyesi de patlamış mısır ikram etti.

Farklı içerikli etkinliklerde oldukça keyifli vakit geçirdiklerini söyleyen öğrenciler Fırat Üniversitesi yöneticilerine teşekkür ettiler.