FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’tan 2024 yılı mesajı

0
36

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  

Rektör Prof. Dr. Göktaş mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin en saygın araştırma üniversitelerinden biri olarak başarı dolu bir yılı daha geride bırakmaktayız. Yaklaşık yarım asırlık bir geçmişe sahip olan üniversitemizde 2023 yılında da Araştırma Üniversiteleri arasında yer almanın yanı sıra çok sayıda ulusal ve uluslararası araştırmada oldukça önemli başarılar elde edilmiştir. 2023 yılının sonunda URAP 2023-2024 Dünya Sıralaması sonuçlarına göre Üniversitemiz Türkiye’deki üniversiteler arasında ilk 10’a girme başarısını göstermiş ve Üniversite tarihimizin en iyi sıralama sonucuna ulaşarak başarılarımız taçlandırılmıştır. Bu başarıların elde edilmesinde büyük gayret sarf eden akademisyenlerimize, idari personellerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. 

Geride bıraktığımız 2023 yılında üniversite olarak stratejik hedeflerimiz doğrultusunda birçok yeni projeyi hayata geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda göstermiş olduğu başarılarla ivmesini her geçen gün artıran Üniversitemizin, 2024 yılında çok daha başarılı bir yıl geçireceğine olan inancım sonsuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere Elazığ’a, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve sağlık getirmesi temennisi ile yeni yılınızı tebrik ederim.”

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü