FÜ Rektörü Prof. Dr. Göktaş’ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

0
18

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. 

Kurban bayramı; barışın, birliğin, yoksula, kimsesize umut olmanın bayramıdır. Her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bu müstesna günleri, eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir.

Manevi atmosferi yüksek böyle mübarek günleri bir vesile olarak görmeli; dargınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı ve kızgınlıklarımızı unutarak, aramızda ki yardımlaşmayı artırmak suretiyle, kardeşlik duygularımızı daha da pekiştirmeli, daha da güçlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Fırat Üniversitesi ailesinin ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, bayramın; ülkemiz, halkımız, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram dilerim.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü