FÜ Teknoloji Fakültesi tarafından Kariyer Sohbetleri Programı düzenlendi

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi tarafından Kariyer Sohbetleri programı düzenlendi.

Prof. Dr. Bahaeddin Ögel konferans Salonu’nda düzenlenen kariyer sohbetleri programına, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar Demirel, dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Programa; Dicle Elektrik İnsan Kaynakları İş Ortağı Yöneticisi Abdülbari Aslan, Tarımsal Sulama Saha Yöneticisi Abdüllatif Şen ve Veri Analitiği Raporlama Yöneticisi Orhan Yaşar konuşmacı olarak katıldı.

Program kapsamında, Abdulbari Aslan tarafından öğrencilere kariyer planlama, CV hazırlama ve mülakat teknikleri hakkında eğitim verilirken; Bilgisayar mühendisi Orhan Yaşar ve Elektrik Mühendisi Abdüllatif Şen sektördeki deneyimlerini öğrencilere aktararak merak edilen soruları yanıtladı.