FÜ Veteriner Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı

0
294

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda yapıldı.

Düzenlenen mezuniyet törenine; FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çalıcıoğlu, FÜ yöneticileri, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldılar.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çalıcıoğlu, Veteriner Fakültesinin bugün 137 mezun ile birlikte 47’inci dönem mezunlarını uğurladığını belirterek, mezunların ülke hayvancılığının gelişimine önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Mezuniyet töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ ise, ülkemizin en köklü Veteriner fakültelerinden biri olan, ulusal ve uluslararası akreditasyona sahip Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesinden mezun olan tüm öğrencileri yürekten kutladığını belirterek, mezunlara bundan sonraki meslek yaşamlarında başarılar diledi.

Mezuniyet Töreni programı, başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile son buldu.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü