FÜ’de öğrenciler sınavlarına anne şefkatiyle hazırlanıyor

0
19

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları’nın sınav haftalarında geleneksel hale getirdiği öğrencilere yemek ve pasta ikramları devam ediyor.

FÜ Kadın Kolları üyeleri, kadın akademisyenler, akademisyenlerin eşleri ve Elazığlı hayırseverler tarafından hazırlanan pasta, börek, çorba ve yemekler FÜ Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrencilere ücretsiz olarak ikram edildi.

Türkiye’de örnek bir girişim olan etkinlikte kütüphanede ders çalışan binlerce öğrenci gece saatlerinde ikramları görünce oldukça mutlu oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan FÜ Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş, “Fırat Üniversitesi Kadın Kolları olarak evlerinden, memleketlerinden uzakta olan öğrencilerimize Elazığ’ın misafirperverliğini göstererek onlara anne eli değmiş yemekler, pastalar ikram ediyoruz. Öğrencilerimizi çok seviyoruz ve bu sınav süreçlerinde onların yanında olmak bizleri mutlu ediyor. Biz anneler olarak kendi ellerimizle yaptığımız yemekleri, kendi ellerimizle öğrencilerimize ikram ediyoruz. Onlara anne şefkatiyle yaklaşıyoruz. Sınavlarında başarılı olmalarını temenni ediyoruz. Etkinlikte emeği geçen tüm kadın kollarımıza, hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İkramları gören öğrenciler ise ev yemeklerini özlediklerini bu nedenle oldukça mutlu olduklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü