FÜ’de personeller arası masa tenisi turnuvası başladı

Fırat Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Personeller Arası Masa Tenisi Turnuvası açılış programı ile başladı.

Spor turnuvasına Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, akademisyenler ve idari personel katıldı.

Personeller Arası Masa Tenisi Turnuvasının açılış müsabakasını Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen yaptı.

Turnuvanın ilk gününde A,B,C,D,E,F,G,H grup müsabakaları gerçekleştirildi. Turnuvanın ikinci gününde K,L,M,N,O,P,R,S grup müsabakaları gerçekleştirilecek. Turnuva çarşamba günü düzenlenecek final grubu müsabakaları ile son bulacak.