FÜ’de “Sosyal Fobi ve Baş Etme Yolları” konulu seminer düzenlendi

Fırat Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı tarafından “Sosyal Fobi ve Baş Etme Yolları” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; FÜ Öğrenci Dekanı Doç. Dr. Mustafa Savcı, Dekan Yardımcı Arş. Gör. Barbaros Durmuş, Psikolog Akın Altay, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Seminerde Öğrenci Dekanlığı hakkında öğrencilere çeşitli bilgiler verilirken, Öğrenci Dekanlığının yaptığı çalışmalara da değinildi.

Psikolog Akın Altay’ın sunduğu “Sosyal Fobi ve Baş Etme Yolları” başlıklı bilgilendirme seminerinde öğrencilere kaygı, fobi, sosyal fobi gibi kavramlar ayrıntılı şekilde anlatılarak, bu sorunlarla nasıl baş edilebilir konularında çeşitli bilgiler anlatıldı.