FÜSEM’de “Kurumsal Kapasitenin Güçlendirilmesi Eğitimi” sertifika töreni düzenlendi

0
63

Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen, Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Kurumsal Güçlendirilmesi Eğitimi” sertifika töreni gerçekleştirildi.

Bahaeddin Ögel Konferans Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine, FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, FÜSEM Müdürü Doç. Dr. İlyas Somunkıran, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mithat Ulaş, Akçakiraz Belde Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, öğretim elemanları ve kursiyerler katıldı.

Programda konuşan Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abduvalhap Yoğunlu, kursiyerlerin Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından 5 bin 42 saat eğitim aldıklarını belirterek, kursiyerlere gerek markalaşma gerekse de idari ve kurumsal olarak kendi firmalarını yönetmeye yönelik teknik bilgilerin verildiğini söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ise üniversite olarak Elazığ’daki oda ve kuruluşlara eğitim ve destek verme noktasında ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini belirterek, eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri kutladı.

Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mithat Ulaş ile Akçakiraz Belde Belediye Başkanı Sabahattin Kaya da projede emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların sonunda Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilen eğitime katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü