İletişim Fakültesinde dereceye giren mezun öğrencilere ödülleri verildi

Haber ve Fotoğraf: Behice Yücel, Zeliha Erkan

Fırat Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Derece Ödülleri Töreni gerçekleştirildi. Törende dereceye giren İletişim Fakültesi mezun öğrencilerine ödülleri takdim edildi.

Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene; Elazığ Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, diğer fakülte dekanları, meslek ve yüksek okul müdürleri, enstitü müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Törende, İletişim Fakültesinde dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. Fakülte birincisi Ramazan Furkan Kaya (Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü); fakülte ikincisi Eyüphan Başdaş (Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü) ve fakülte üçüncüsü Melike Taneli (Görsel İletişim Tasarım Bölümü), Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’tan başarı belgelerini alırken; İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr Nural İmik Tanyıldızı’ndan da plaketlerini aldılar.

Rektör Prof. Dr. Göktaş ve Dekan Prof. Dr. Tanyıldızı öğrencileri tebrik ederek yeni hayatlarında başarılar diledi.