Kino 2021: Alman Filmleri Türkiye’de

0
165

Türkiye’nin farklı şehirlerinde Alman sinemasının en güncel ve en başarılı örneklerini sinemaseverlerle buluşturan Kino seçkisi, bu yıl sinemalarda ve çevrim içi olarak gösterilecek.

Goethe-Institut’un düzenlediği Kino 2021: Alman Filmleri Türkiye’de etkinliği, 24 Eylül–3 Ekim tarihlerinde, festivalin çevrim içi gösterim platformu filmonline.iksv.org’da tüm Türkiye’den takip edilebilecek. Filmleri izlemek için biletler Passo üzerinden alınabilecek. Program dâhilindeki fiziksel gösterimlerle ilgili bilgilere kinotr.org adresinden ulaşılabilir.

İstanbul Film Festivali’nin 24 Eylül–3 Ekim tarihlerinde çevrim içi platformunda ağırlayacağı 10 Kino 2021 filmi 20.00’de gösterime girecek ve 5’er gün boyunca erişime açık kalacak. Festivalde olduğu gibi her filmin bilet kapasitesi yapımcılarla yapılan anlaşmalar uyarınca sınırlı. Filmlere teker teker bilet alınabilecek veya Kombine Film Paketi satın alarak filmler daha avantajlı fiyatlarla izlenebilecek. Gösterimlere yalnızca Türkiye’den erişilebilecek. Biletler, Passo üzerinden satışa açıldı.

Kino 2021 filmleri yönetmenleriyle yapılacak söyleşiler, Kino 2021 YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Filmleri incelemek için tıklayın.

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi için tıklaynız.

Kaynak: İstanbul Kültür Sanat Vakfı