FÜ, Türkiye üniversitelerarası e-spor turnuvasında büyük başarı gösterdi

Fırat Üniversitesi E-Spor Öğrenci Topluluğu, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği ve ilk defa katıldığı TÜSF Türkiye üniversitelerarası e-spor turnuvasında büyük başarı gösterdi.

Üniversiteler arası e-spor turnuvasına, toplam 28 takım katıldı. FÜ E-Spor Öğrenci Topluluğu, Fırat Üniversitesini Valorant, League of Legends ve PUBGM kategorilerinde mücadele etmek üzere toplamda 3 farklı branşta 3 takımla temsil etti.

FÜ takımları arasında yer alan Valorant ekibi, finale kalma başarısı gösterdi. İstanbul’da düzenlenen turnuva sürecinde, takım üçüncü olarak önemli bir başarı elde etti.

Bu sonuçla birlikte, FÜ gelecek yıl gerçekleştirilecek olan üniversiteler arası e-spor ligi için 1. ligden katılma hakkı elde etti.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü