Sosyal Bilimler MYO Aşçılık Bölümü Uygulama Mutfağının açılışı yapıldı

0
563

Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta İkram Hizmetleri Aşçılık Bölümü Uygulama Mutfağının açılışı düzenlenen bir programla öğrencilerin kullanımına açıldı.

Üniversite Evi ikinci katında bulunan uygulama mutfağının açılış programına, Vali Dr. Ömer Toraman, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karaşit, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Taner Şengün, Aşçılık Programı öğretim elemanları, öğrenciler ile davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Taner Şengün, aşçılık programına kayıtlı öğrencilerin daha donanımlı yetişmesi için son teknolojiye uygun olarak hazırlanan mutfağın açılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, birçok farklı alana hitap eden mutfakta öğrencilerin daha kaliteli eğitim alabileceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Aşçılık Bölümü Uygulama Mutfağının açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası Otel Lokanta İkram Hizmetleri Aşçılık Bölümü öğrencilerinin hazırladığı birbirinden güzel yemekler açılışa katılanlara ikram edildi.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü