YÖK’ten Fırat Üniversitesine turuncu bayrak

Üniversitelerde engelsiz bir ekosistemin oluşturulmasını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen 2024 Yılı YÖK Engelsiz Üniversite Bayrak Ödülleri kapsamında; Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Teknik Bilimler MYO Müdürlüğü turuncu bayrak ile ödüllendirildi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından Rektörlük makamında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Eröksüz’ün de katılımı ile mekân erişim alanında turuncu bayrak alan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz ile Teknik Bilimler MYO Müdürü Prof. Dr. Yalın Kılıç Türel’e turuncu bayrak belgesi takdim edildi. Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, turuncu bayrak almaya hak kazanan Eğitim Fakültesi ve Teknik Bilimler MYO Müdürlüğü personelini çalışmalarından dolayı tebrik ederek, teşekkür etti. Prof. Dr. Göktaş, “Fırat Üniversitesi her alanda olduğu gibi engelsiz kampüs alanında da çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Üniversite kampüs alanındaki tüm birimlerimizin engelsiz ulaşılabilir olması için yönetim olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.