Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinden sanal sergi

0
1245

Haber: Yağmur Mutlu

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından hazırlanan “2019-2020 Dönem Sonu Sanal Karma Sergisi”, İletişim Fakültesinin web sayfası üzerinden izleyicilerin beğenisine sunuldu.

İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı ve Sanal Sergi Küratörü Dr. Öğr. Üyesi Tamer Kavuran, öğrencilerin yaratıcı çalışmalarını dijital ortamda izleyicilerle buluşturdu.

Sergi ile ilgili bir açıklama yapan Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. A. Fulya Şen, İletişim Fakültesi Öğrenci Karma Sanal Sergisi’nin, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde yürütülen Temel Tasarım, Dijital Fotoğrafçılık, Sayfa Tasarımı, Web Tasarımı ve Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım derslerinde öğrencilerin yapmış olduğu uygulama çalışmalarından oluştuğunu ve sanal sergide toplamda 300’e yakın çalışmanın yer aldığını ifade etti.

Prof. Dr. A. Fulya Şen açıklamasında, İletişim Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarını dijital ortamda izleyicilerle buluşturan Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı ve Sanal Sergi Küratörü Dr. Öğr. Üyesi Tamer Kavuran’a çok teşekkür ettiğini, en kısa zamanda gerçek ortamdaki yeni sergilerle izleyici ile buluşmayı dilediklerini ve bu etkinliklerinin devam edeceğini belirtti.

Sanal sergi için lütfen linke tıklayınız.