FÜ İletişim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Elvan Tekin’den sanal sergi: “KUYU”

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Elvan Tekin tarafından hazırlanan “Kuyu” adlı illüstrasyon sergisi, www.kuyusergi.com internet adresi üzerinden sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Dr. Öğr. Üyesi Tekin, güncel sanat ve mitolojik öğretilerin etkileri üzerinden oluşturduğu çalışmaları ile farklı bir evren algısının yolunu açtığını ifade etti.

Çekilen acıların ruhta yarattığı ve görünmeyenin görünür olarak bedene yansıdığını belirten Dr. Öğr. Üyesi Elvan Tekin, izleyicilerin bu sergiyle birlikte ana tanıklık edeceklerini düşündüğünü dile getirdi.

Günümüz sergileme pratiklerine uygun olarak dijital ortamda izleyicinin beğenisine sunulan sergi, www.kuyusergi.com internet adresi üzerinden 31 Mart 2021 tarihine kadar izlenebilecek.