FÜ Rektörü Prof. Dr. Göktaş, FÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsünü ziyaret etti

0
183

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, FÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsünü ziyaret ederek Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tekin’den bugüne kadar gerçekleştirilen ve bundan sonra gerçekleştirilmesi hedeflenen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a salgın sürecinde ve sonrasında lisansüstü sınav ve sunumlarda kullanılmak üzere planlanan çevrimiçi sunum salonu ve alt yapısı hakkında tanıtım ve bilgilendirme amaçlı deneme sunumu gerçekleştirildi. Hayata geçirilmesi ve yaygınlaştırılması durumunda Fırat Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen bilimsel çalışmaların görünürlüğünün artacağının, lisansüstü çalışmalara katkı sunacak diğer üniversitelerdeki akademik personel çeşitliliğinin mümkün olacağının düşünüldüğü ifade edildi. Başarılı geçen sunum sonrasında gerçekleştirilmesi hedeflenen çalışmaların bir an önce hayata geçirilmesi doğrultusunda görüş birliğine varıldı.

Ziyaretinde Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Veysel Şahin de eşlik etti.

Kaynak: Rektörlük Basın Yayın ve Halkla İlişkiler