Türkiye Tiyatro Vakfından çevrim içi etkinlikler

0
318

Türkiye’nin tiyatro mirası, kültür çeşitliliği ve zenginliğini yansıtmayı amaçlayan Türkiye Tiyatro Vakfı, tiyatroya destek adına çevrim içi etkinlikler düzenliyor.

Vakıf, mayıs ayında tiyatroseverler ile çeşitli etkinliklerde buluşuyor.

“Tiyatromuzda Tarih Konuşmaları” dizisinin 7. oturumu, Osmanlı ve Türkiye Tiyatrosunda: Aşod Madatyan başlığıyla Nesim Ovadya İzrail tarafından, 7 Mayıs Cuma günü saat 18.30’da çevrim içi gerçekleştirilecek.

Türkiye tiyatrosunu toplumsal cinsiyet bağlamında çeşitli yönlerden ele almanın planlandığı “Tiyatromuzda Toplumsal Cinsiyet Konuşmaları” dizisinin ikinci oturumu ise Absürd Tiyatro Kanonu: Kadın Oyun Yazarları ve Politika başlığıyla 14 Mayıs Cuma günü saat 18:30’da Hülya Adak tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

 

Etkinliklere katılmak isteyen tiyatroseverler http://www.turkiyetiyatrovakfi.org/ adresi üzerinden kayıt yaptırabilecek. Katılamayanlar içinse kayıt altına alınan etkinlikler ilerleyen günlerde Türkiye Tiyatro Vakfı youtube kanalı üzerinden erişime açılacak. Daha önce gerçekleştirilen etkinliklere de hala bu kanal üzerinden erişim sağlanabiliyor.

Kaynak: http://www.turkiyetiyatrovakfi.org/