Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvası başlıyor

0
199

Haber: Halis Eren Demir

Türkiye’nin en büyük 2v2 Counter-Strike: Global Offensive turnuvasına ev sahipliği yapan Red Bull Flick, çekişmeli bir mücadeleye sahne olmak için geri dönüyor.

Red Bull Flick’te şampiyon olmak için play-off turunda mücadele edecek 32 takım, mücadele öncesi 6 çevrim içi (online), 2 şehir elemesi bulunan toplam 8 elemeyi başarıyla tamamlaması gerekiyor. 14 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleştirilecek çevrim dışı finalde Türkiye şampiyonu olmayı başarıp kupayı kazanan takım, Red Bull Flick Kopenhag Invitational’a katılmanın yanı sıra Türkiye’yi Danimarka’daki dünya finalinde temsil etme hakkı kazanacak.

Son yıllarda Valorant ile adeta parlayan bir yıldız olan, öncesinde CS:GO’da bir kariyer kovalayan Red Bull oyuncusu Mehmet Yağız ve “cNed” İpek’in de aralarında yer aldığı isimler, karşılaşmaya katılan bütün oyuncuların zorlu rakiplerinden olacak.

Red Bull Flick’te mücadele 9 Nisan’da yapılacak ilk online elemeyle başlayacak. Elemelerde oynamaya hak kazanan bütün oyuncular, Red Bull tarafından tasarlanan CS:GO haritalarında 2’ye 2 formatında Türkiye’nin en iyisi unvanı için mücadele edecek. Bir önceki çevrimiçi eleme kapışması 20-21 Kasım 2021’de Finlandiya’nın başkenti Helsinki’de yapılmıştı.